Zafer Şenler

Zafer Şenler

 

Zafer Şenler 1987 yılında Hacettepe Üniversitesi İ.İ.B.F. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun olduktan sonra, İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı Enstitüsü’nde MBA programını tamamladı.

Profesyonel kariyerine 1990 yılında, Sabancı Holding şirketlerinden Aksigorta’da pazarlama uzmanı olarak başladı. 1993-96 yıllarında inşaat malzemeleri üretim ve satışı ile ilgilendi. 1996 yılında Aksigorta’ya dönüş yaptı ve Tahsilat ile Acenteler Satış ve Pazarlama departmanlarında müdür olarak görev yaptı. 2003 yılında, Türkiye’de yeni başlayan bir sektör olan bireysel emeklilik sektörüne transfer oldu ve Ankara Emeklilik A.Ş.’de (bugünkü Aegon Hayat ve Emeklilik A.Ş.) satıştan sorumlu genel müdür yardımcılığı görevini üstlendi. 2005’den 2009 yılının sonuna kadar geçen dönemde tekrar Aksigorta A.Ş.’ye katıldı ve en son Hasar ve Operasyonlardan sorumlu genel müdür yardımcısı iken, Türkiye’de yeni bir oluşum içindeki Liberty Sigorta A.Ş.’ye, hasar, operasyon ve alternatif dağıtım kanallarından sorumlu genel müdür yardımcısı olarak geçiş yaptı. Burada 4 yıl görev yaptıktan sonra, profesyonel yöneticilik kariyerine son verdi ve yönetim danışmanlığı ve eğitim alanında faaliyet gösterdi.

Kariyeri boyunca, satış ekiplerinin ve acentelerin performanslarını arttırma ile müşteri memnuniyetini sağlama sorumluluklarını üstlendi. Bu sorumlulukları yerine getirirken, acentelerin ve ekip üyelerinin eğitimlerinde aktif rol aldı. Hasar sürecinde yer alan bütün iç (hasar ekipleri, çağrı merkezi vs) ve dış kaynakların (eksperler, servisler, yedek parça tedarikçileri, hastaneler vs)  koordinasyon ve yönetimi ana konuları idi.

2016 yılında ICF'den akredite FCPC profesyonel koç sertifikasına sahip olan Zafer Şenler’in yoğunlaştığı ana konular, Sigortacılıkta hasar, yönetim, liderlik, satış yönetimi, takım çalışması, müzakere teknikleri, zaman yönetimi ve suistimal ile mücadeledir.

 

'Zafer Şenler' Yaklaşan Eğitimleri

Mayıs 2024
28 Mayıs 18:00
01 Haziran 13:00

Eğitmen:
Zafer Şenler

Hasar Bilgisi (2. dönem)

Detaylı Bilgi

'Zafer Şenler' Geçmiş Eğitimleri

Eylül 2018
10 Eylül 17:00
13 Eylül 20:00

Eğitmen:
Zafer Şenler

Hasar Bilgisi

Detaylı Bilgi
Şubat 2020
08 Şubat 13:00
08 Şubat 17:00

Eğitmen:
Zafer Şenler

Hasar İhbarı öncesinden başlayıp, hasar dosyasının kapatılmasına kadar olan süreçlerin incelenmesi, tartışılması, bütünsel farkındalık yaratılması aktarılacaktır.

Detaylı Bilgi
Mayıs 2022
17 Mayıs 09:30
18 Mayıs 16:30

Sigorta sektöründe oto hasar uygulamalarında ve olayların suistimalle mücadelesinde, araştırma yapabilmek her geçen gün daha önemli bir hale gelmektedir. Hasar araştırması, Sigorta şirketlerinden bağımsız olarak dış kaynaklı olarak da yaptırılmaktadır. Ancak gerek bu hasar araştırmacılığı yapan kişi veya kurumlar, gerekse şirketlerce geliştirilen uygulamalara hukuken daha detaylı olarak bakılması, hasar süreçleri, buna bağlı hukuki süreçler ile hasar araştırmacısının faaliyeti ve bu süreçlerle ilişkisinin ortaya konulması suretiyle bilgilendirme yapılıp, bu eğitim sonrasında farklı bir gözle faaliyet, süreç ve uygulamaların gözden geçirilmesi ve geliştirilmesi sağlanacaktır.

Detaylı Bilgi
Mart 2024
21 Mart 10:00
22 Mart 12:00

Eğitmen:
Zafer Şenler

Hasar ihbarı öncesinden başlayıp, hasar dosyasının kapatılmasına kadar olan süreçlerin incelenmesi, tartışılması, bütünsel farkındalık yaratılması aktarılacaktır.

Detaylı Bilgi

Platformunuzu seçin ve Paylaşın!