36. Dönem Temel Sigortacılık Eğitim Programı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi

36. Dönem Temel Sigortacılık Eğitim Programı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi

13 Eylül 2019 14:09

Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı’nın en prestijli eğitim programı olan Temel Sigortacılık Eğitim Programı 36. Dönemini başarıyla tamamlayan katılımcılar için mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Milli Reasürans Konferans Salonunda 11 Eylül’de gerçekleşen Mezuniyet Töreni’ne TSEV Yönetim Kurulu; sigorta sektöründe görev alan çok sayıda genel müdür, genel müdür yardımcısı, yönetici, çalışan ve TSEV eğitmenleri katıldı.

Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı Müdürü Mehmet Kalkavan’ın konuşmasıyla başlayan tören, programda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle devam etti. Tören, programdan mezun olan katılımcılara plaket ve sertifikalarının takdiminin ardından düzenlenen kokteylle tören sona erdi.

MAPFRE Sigorta'dan Eda Larçın hem program birincisi hem de Nakliyat Branşı birincisi oldu. Programa burslu olarak katılan Selin Göktaş program ikincisi ve Sağlık Branşı birincisi; Generali Sigorta’dan Öznur Yıldırım ise program üçüncüsü ve Kaza Branşı birincisi oldu. Hayat Sigortaları Branşını programa burslu olarak katılan Hatun İnanlı; Muhasebe Branşını Türk Nippon Sigorta'dan Anıl Ulukaya ve Yangın&Mühendislik Sigortaları Branşını Allianz Sigorta’dan İlknur Tekindemir  birincilikle tamamladı.


Platformunuzu seçin ve Paylaşın!