Fatih Sarıkan

Fatih Sarıkan

Rekabet gerektiren sektörlerde bulunan, ekip organizasyonuna sahip, hedeflerle çalışan kurumların ihtiyaçlarından yola çıkarak, söz konusu webinar içeriğini oluşturan Fatih C. Sarıkan, aralıksız 29 yıldır iş yaşamında… 

1992 – 2006 yılları arasında Arçelik, Bericap ve Yapı Kredi Emeklilik firmalarında çeşitli kademelerde yöneticilik yaptıktan sonra, Eventist Tur. ve Etkinlik Yönetimi Hiz. Ltd.’nin kurucu & yönetici ortağı oldu.

 Halen sürdürdüğü pozisyonunun yanı sıra, 20 yılı aşkın süredir “freelance” eğitimci / konuşmacı / moderatör / MC’lik yapıyor.  
2004-2016 yılları arasında, ulusal radyo kanalları Power FM’de (Power Morning Team) ve Alem FM’de (Alemin Üstadları) “Radyo Host & Programcı” unvanı ile hobisini profesyonel olarak uygulama fırsatı bulan Fatih C. Sarıkan, Alman Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunudur. 

 

'Fatih Sarıkan' Yaklaşan Eğitimleri

Nisan 2024
30 Nisan 09:30
30 Nisan 12:30

Eğitmen:
Fatih Sarıkan

Ürün / hizmet satışının aslında, deneyim vaat eden bir değişim süreci olduğunu ortaya koymak Duygusal zekanın, hem iş hem de özel hayatımızda başarıya dair belirleyici etkisini vurgulamak Akademik çalışmalar ışığında duygusal zekanın tüm unsurlarını gözden geçirmek Kurumsal duygusal zeka üzerinde durarak, suçlama kültürü ve sürekli gelişim kültürlerine odaklanmak, örnekler üzerinden tartışmak Katılımcıların, eğitimden elde ettikleri kazanımlarını yaşamlarında uygulama konusunda isteklilik uyandırmak.

Detaylı Bilgi
Mayıs 2024
08 Mayıs 09:30
08 Mayıs 12:30

Eğitmen:
Fatih Sarıkan

Stres Yönetimi (ONLINE)

Detaylı Bilgi

Platformunuzu seçin ve Paylaşın!