İlham Saner Anısına Aksigorta & TSEV İş Birliği ile 39. Dönem Temel Sigortacılık Eğitim Programı’na 10 yeni mezun %100 burslu kabul edilecek!

İlham Saner Anısına Aksigorta & TSEV İş Birliği ile 39. Dönem Temel Sigortacılık Eğitim Programı’na 10 yeni mezun %100 burslu kabul edilecek!

10 Haziran 2021 11:44

Aksigorta ve Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı (TSEV) iş birliği ile 10 yeni mezuna İlham Saner Anısına Eğitim Bursu verilecek. TSEV’in en prestijli eğitim programı olan Temel Sigortacılık Eğitim Programı’nın 39. Dönemine; halihazırda çalışmayan, üniversitelerin sigortacılıkla ilgili bölümlerinden 2021 yılında mezun olmuş ve sigortacılık alanında kariyer hedefleyen 10 (on) kişi %100 burslu olarak kabul edilecektir.

İlgilenen adayların egitim@tsev.org.tr adresine aşağıda belirtilen belgeleri eksiksiz bir şekilde e-mail yoluyla göndererek başvuru yapmaları gerekmektedir.

Gerekli belgeler:

Niyet mektubu (Bu eğitimi niçin almak istediğinizi anlatan bir yazı olmalı)

Transkript

Özgeçmiş

Belgelerini PDF formatında egitim@tsev.org.tr adresine eksiksiz bir şekilde göndermeyen adayların başvuruları dikkate alınmayacaktır.

Başvurular TSEV tarafından değerlendirilecek ve kriterlere uyan kişiler görüşmeye davet edilecektir. Başvurunun yoğunluğuna bağlı olarak mülakatın yanı sıra yazılı-sözlü sınav yapılabilir.

Detaylı bilgi için www.tsev.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Son Başvuru Tarihi: 10 Eylül Cuma / Saat 17.00


Platformunuzu seçin ve Paylaşın!