39. Dönem Temel Sigortacılık Eğitimi Programı Mezunları Etkinliği Gerçekleştirildi

39. Dönem Temel Sigortacılık Eğitimi Programı Mezunları Etkinliği Gerçekleştirildi

21 Ekim 2022 16:23

Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı (TSEV) tarafından düzenlenen Temel Sigortacılık Eğitim Programı’nın 39. Dönem Mezuniyet Töreni 19 Ekim’de İş Sanat Oditoryumu’nda gerçekleştirildi. SEDDK Başkanı Mehmet Akif Eroğlu’nun yanı sıra çok sayıda yöneticinin de hazır bulunduğu törende mezunlar kendi yöneticilerinin ve TSEV eğitmenlerinin ellerinden sertifika ve plaketlerini teslim aldılar.

Tören, Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile açıldı. Sırasıyla TSEV Müdürü Mehmet Kalkavan, TSEV Yönetim Kurulu Başkanı Olgun Küntay, TSB Başkanı Atilla Benli ve SEDDK Başkanı Mehmet Akif Eroğlu’nun konuşmalarını takiben programda ilk üçe giren öğrencilere plaketleri ve hediyeleri takdim edildi. Program Birincisi Erkin Alagöz (Anadolu Sigorta); Program İkincisi Barışcan Aydın (Burslu) ve Program Üçüncüsü Cumhur Özkolaçık (SEDDK) olurken; dereceye girenlerin plaketlerinin tesliminin ardından Erkin Alagöz bir konuşma yaptı.

Daha sonra programın ikinci yarısında altı ayrı branşta açılan gruplarda birincilere ve branştan başarı ile mezun olan katılımcılara sertifika ve plaketleri verildi. Yangın & Mühendislik branşını Aybike Işlak Dikmen (Milli Re); Muhasebe branşını Muhammet Akbulut (Bupa Acıbadem Sigorta); Nakliyat branşını Evrim Anıl Çelebi (Evrim Sigorta); Sağlık branşını Recai Aydemir (Allianz); Hayat branşını dönem üçüncüsü Cumhur Özkolaçık (SEDDK) ve Kaza branşını dönem birincisi Erkin Alagöz (Anadolu Sigorta) birincilikle bitirdi.

TSEV’in pandemi nedeniyle 2 yıl aradan sonra 300’e yakın davetlinin katılımıyla gerçekleştirdiği mezuniyet töreni, kokteyl ile sona erdi.


Platformunuzu seçin ve Paylaşın!