İleri Düzey Eğitim Programları (ONLINE) Eylül Ayında Başlıyor

İleri Düzey Eğitim Programları (ONLINE) Eylül Ayında Başlıyor

26 Temmuz 2021 09:33

Temel Sigortacılık Eğitim Programı mezunları ile ilgili alanda asgari beş yıl tecrübeli çalışanların uygulama ağırlıklı, ileri düzey teknik bilgi ihtiyaçlarını karşılamak üzere, 2009 yılından beri, “İleri Düzey Sigortacılık Eğitimi Branş Programları – İSEP” düzenlenmektedir.

Her yıl sadece bir kez olmak üzere, toplam altı branşta açılan İSEP, sigorta sektörünün halen tek proje ve uygulama odaklı eğitim programlarıdır.

Programlarda konular, sektörün üst düzey yönetici ve uzmanları ile kamu bürokratları tarafından, sektörel uygulamalar, vaka çalışmaları, yaşanmış örnekler ve en iyi uygulama örnekleri ile incelenmektedir.

İSEP’in dersleri hafta içi akşam 2 gün olarak planlanmaktadır. Zaruri durumlarda haftasonu da eğitim konulabilmektedir. Programdan mezun olabilmek için proje hazırlanmakta ve sunulmaktadır.

Bu yıl da online olarak düzenlenecek İleri Düzey Yangın ve Mühendislik eğitim programı ile İleri Düzey Reasürans eğitim programı 1 Eylül ve İleri Düzey Muhasebe ve Finans eğitim programı 13 Eylül’de başlamak üzere planlanmıştır.

Detaylı bilgi için https://www.tsev.org.tr/sayfa/ileri-duzey-sigortacilik-egitim-programi adresini ziyaret edebilirsiniz.

 


Platformunuzu seçin ve Paylaşın!