Satışçılar için A'dan Z'ye Sigorta Eğitim Programı Başlıyor! (ONLINE)

Satışçılar için A'dan Z'ye Sigorta Eğitim Programı Başlıyor! (ONLINE)

17 Eylül 2020 15:37

Program özellikle İstanbul dışında yaşayan sigorta sektörü çalışanları düşünülerek dizayn edilmiştir. Dersler canlı olarak online platformda gerçekleştirilecektir. Sisteme giriş yapan eğitmen ve katılımcılar için sanal bir sınıf oluşturacak; katılımcılar canlı olarak (tercihe göre yazılı, sesli veya görsel) sorularını eğitmene yöneltebilecek ve eğitmen de bu soruları yanıtlayacaktır. Dersi kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için kayıtlar bir süre daha erişime açık tutulacaktır. Bu program, özellikle İstanbul dışında görev alan sigorta sektörü çalışanlarının da  uzun süreli eğitimlere katılımını mümkün kılarak eğitim eksiğini gidermek amacıyla online eğitim olarak düzenlenmiştir.

Hedef kitle özellikle satışçılar ve onlara destek sağlayan acente temsilcileridir. Bu nedenle program “Bir satışçının sahip olması gereken bilgiler nelerdir?” sorusundan hareket edilerek tasarlanmıştır.

“Hayat Dışı” ve “Hayat & BES” olarak iki ayrı branşta oluşturulan programın içerikleri aşağıdaki şekildedir:

1) Hayat Dışı (86 saat):

İlk bölümde sigortaya giriş, sigorta hukuku, satış/pazarlama  gibi dersler işlenecek; ikinci bölümde ise yangın, nakliyat, oto sigortaları,  sorumluluk ve sağlık sigortaları ele alınacaktır.

Ücret:

3800 ₺ (KDV Dahil)

İndirimli Ücret:

3.500 ₺ KDV Dahil

(20 Ekim 2020 saat 17:00'a kadar yapılan kayıtlarda geçerlidir.)

Kayıt olmak için: https://tsev.org.tr/egitim-paket-detay/4160/satiscilar-icin-adan-zye-sigorta-hayat-disi

 

2) Hayat & BES (71 saat):

İlk bölümde sigortaya giriş, sigorta hukuku, satış/pazarlama  gibi dersler işlenecek; ikinci bölümde ise hayat sigortaları, sağlık sigortaları ve bireysel emeklilik sistemi ele alınacaktır.

Ücret:

3800 ₺ (KDV Dahil)

İndirimli Ücret:

3.500 ₺ KDV Dahil

(20 Ekim 2020 saat 17:00'a kadar yapılan kayıtlarda geçerlidir.)

Kayıt olmak için: https://tsev.org.tr/egitim-paket-detay/4161/satiscilar-icin-adan-zye-sigorta-hayat

 


Platformunuzu seçin ve Paylaşın!