Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur. SPK Bağımsız Denetim Lisansı, KGK Bağımsız Denetçi Lisansı, Sigortacılık Bağımsız Denetçi Lisansı ve SPK İleri Düzey 3 Lisansı bulunmaktadır.
KPMG’deki kariyerine 2011 yılında başlamıştır ve 17 yıllık denetim sektörü deneyimine sahiptir. Geniş sektörel deneyimi ağırlıklı olarak hayat ve hayat dışı sigorta, bireysel emeklilik yatırım fonları, yatırım fonları sektörlerini kapsamaktadır. Yasal ve uluslararası finansal sektör ağırlıklı denetim ve danışmanlık projelerinde görev almıştır. IFRS 17 danışmanlık projelerinde finans, muhasebe ve raporlama konularında ekiplere destek vermektedir. KPMG Türkiye sigortacılık sektör lideri olarak görev almakta ve şirketin sigortacılık alanında faaliyetlerini takip eden liderler arasındadır.
İş Bankası sigorta grubu - Anadolu Sigorta, Anadolu Hayat ve Milli Reasürans, Türkiye Sigorta, Türkiye Hayat Emeklilik, Allianz sigorta grubu – Allianz Sigorta, Allianz Hayat, Allianz Yaşam, Garanti Emeklilik, Bereket Sigorta, Bereket Emeklilik, VHV Reasürans, Mapfre Sigorta, Mapfre Yaşam Sigorta, NN Hayat ve Emeklilik, SBN Sigorta, Zurich Sigorta, HDI Sigorta, Generali Sigorta, Aegon Emeklilik ve Hayat, Türki Nippon Sigorta, Ray Sigorta, Magdeburger Sigorta denetim ve IFRS 17 danışmanlık projeleri arasındadır. İş Portföy Yatırım Fonları, Anadolu Hayat Emeklilik Yatırım Fonları, İş Yatırım Menkul Değerler Yatırım Fonları, Ashmore Portföy Yatırım Fonları, Yaşar Faktoring, Destek Faktoring, Destek Menkul Değerler, Tırsan Finansman, Doğuş SK Girişim Sermayesi, İş Girişim Sermayesi, ICBC Portföy ve Yatırım, Ziraat Portföy ve Yatırım, Tacirler Portföy ve Yatırım, Garanti Emeklilik Yatırım Fonları, Fiba Emeklilik Yatırım Fonları, Allianz Hayat ve Allianz Yaşam Emeklilik Yatırım Fonları, Ak Portföy Yatırım Fonları diğer sektördeki müşterileri arasındadır.
UFRS 17 Sigorta Sözleşmeleri standardının nihai hali, Uluslararası Muhasebe Standartları Kurulu (UMSK) tarafından 18 Mayıs 2017 tarihinde yayımlandı. UFRS 17, 1 Ocak 2021 tarihi itibarıyla veya sonrasında başlayan yıllık hesap dönemleri için yürürlüğe girecek. Yeni standart, sektörün şeffaflığını ve finansalların karşılaştırılabilirliğini artırma amacı taşımakta ve projenin en önemli parçası olarak karın ne zaman muhasebeleştirileceği ve nasıl ölçüleceğine ilişkin kuralları yeniden oluşturmaktadır.
TMS 29’a göre enflasyon muhasebesinin finansal tablolar üzerindeki etkileri ve izlenecek adımların uygulamalı eğitim ile işletmelerin yönetim, mali işler, bütçe ve raporlama kademelerindeki profesyonellere enflasyon muhasebesi konusunda temel ve teknik bilgileri aktarmaktır.
TMS 29’a göre enflasyon muhasebesinin finansal tablolar üzerindeki etkileri ve izlenecek adımların uygulamalı eğitim ile işletmelerin yönetim, mali işler, bütçe ve raporlama kademelerindeki profesyonellere enflasyon muhasebesi konusunda temel ve teknik bilgileri aktarmaktır.